Lounge 585 méteren

Megnyílt a világ legmagasabban fekvő lounge-a, hol másutt, mint Dubajban.

A Dubaji Turisztikai Hivatal összegyűjtötte, milyen különleges látnivalók színesítik a város folyamatosan bővülő különleges attrakcióinak sorát.

A világ legmagasabban fekvő lounge-a a világ legmagasabb épületében, a Burdzs Kalifában nyílt meg. Ennek köszönhetően kivételes kilátást nyújt a városra, az étkezési élmények mellett. Az 585 méteren megtalálható modern lounge, mely az épület 152., 153. és 154. emeletén foglal helyet, élő előadásokat is kínál, ahol nemzetközi zenészek, zongoristák és dj-k lépnek fel.

A világ legmagasabban fekvő lounge-a a világ legmagasabb épületében

A Jameel Művészeti Központ modern művészetek központjává nőtte ki magát Dubajban. Az épület tíz különböző galériahelyiséget foglal magába, ahol időszaki kiállítások kapnak helyet – az egyik leglátványosabb azonban kétségtelenül éjszaka tekinthető meg: a központ tetején ugyanis egy kivilágított botanikus kert várja az érdeklődőket, mely ingyenesen megtekinthető – mindez két kuvaiti művész, Alia Farid és Aseel AlYaqoub fantáziájának köszönhető.

A Masterchef, a TV-s élményt rejtő étterem

A világ első vendéglátó egysége, mely az egyik legsikeresebb TV-s főzőshow-sorozat koncepciójára épült. A látogatók megkóstolhatják azokat az ételeket, melyeket a show versenyzői és vendégséfjei készítettek. Ezenfelül az eredeti receptekről és a főzési filozófiákról is többet megtudhatnak, és persze bennfentes információhoz juthatnak a show élményeiről is.

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.