Vadonatúj Alitalia-lounge

A napokban nyitotta meg kapuit az Alitalia vadonatúj várója a római Fiumicino repülőtéren.

A Casa Alitalia névre keresztelt lounge-ba belépve az olasz elegancia és vendégszeretet köszönti az utasokat. Az 1000 négyzetméteres váróban valóban öröm a várakozás. Van benne étel- és italbár, üzleti tárgyalószoba, WIFI és zuhanyzó, illetve szeparált gyermekváró, ahol a játékok mellett rajzfilmek szórakoztatják a legfiatalabb utasokat.

Alitalia

Olasz légitársaságról lévén szó az ételekre külön hangsúlyt fektetnek: a fenséges olasz tésztákat és pizzákat a séf a helyszínen frissen készíti. A menü kínálatában megtalálhatóak vegetáriánus és gluténmentes ételek is.

A lounge az Alitalia legtöbb közép- és hosszútávú járatainak indulási helyének közvetlen közelében található (Pier E). Ez a közelség lehetővé teszi, hogy az utasok a boarding megkezdéséig élvezzék a váró kényelmi szolgáltatásait.

A váróban a speciális kártyákkal – Alitalia Freccia Alata Plus és Freccia Alata, SkyTeam Elite Plus clubs, Alitalia Magnifica és Alitalia American Express Platinum – rendelkező törzsutasok és a business utasok ingyen tartózkodhatnak.

Egyszeri belépő váltására is lehetőség van az Alitalia utasai számára. A belépők a helyszínen, illetve előzetesen is megvásárolhatóak az Alitalia weeboldalán. A belépő díja a helyszínen vásárolva 39 GBP, míg elővételben 27 GBP.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.