A RateHawk megkezdi a repjegyek értékesítését

Forrás: Turizmus.com

A B2B online szállásfoglalási platformon mostantól több mint 200 légitársaság járataira lehet jegyet rendelni.

A szolgáltatás partnerei – utazási irodák, üzleti utaztató irodák és utazási szakemberek – mostantól egyetlen rendszerben foglalhatják le a szállodákat, repülőjegyeket és egyéb utazási szolgáltatásokat. A repülőjegyek 2021. február 28-ig promóciós áron vásárolhatók meg.

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója szerint az innovatív utazásfoglalási eszközt az utazási szakemberekkel végzett többéves munkájuk során hozták létre.

A RateHawk.com közleménye szerint mostantól a világ több mint 200 légitársaságának rendszeresen induló járataira lehet jegyet rendelni, és az elkövetkező hónapokban több mint 150 fapados légitársaság is csatlakozik majd a felülethez. Az új szolgáltatás használatának megkezdéséhez regisztrálni kell a RateHawk rendszerben. A lefoglalt és kibocsátott jegyekkel kapcsolatos információk a RateHawk online fiók Repülőjegyek részében találhatók meg, és a rendszer webes verziójából érhetők el. A közeljövőben a RateHawk mobilalkalmazásában is lehetőség nyílik a megrendelt repülőjegyek megtekintésére.

Az elkövetkező hónapokban több mint 150 fapados légitársaság is csatlakozik a rendszerhez | Fotó: RateHawk

A szükséges jegyek szűrőkkel választhatók ki, és például az indulási és érkezési idő, az előnyben részesített légitársaság, a csatlakozások száma és az engedélyezett poggyászok szerint egyaránt rendezhetők. Egyirányú, retúr és több célállomásra szóló jegyek közül lehet válogatni, ez utóbbi akár négy járatot is magában foglalhat. Egy megrendelésen belül legfeljebb kilenc fős csoportok számára lehet repülőjegyeket lefoglalni.

A rendszer lehetővé teszi a partner számára, hogy önállóan határozza meg az ügynök jutalékának összegét – a teljes megrendelésre, vagy minden utasra és repülési szegmensre külön-külön összeget állíthat be. A repülőjegy a partner hitelkeretéből vagy a RateHawk rendszerben történő túlfizetés igénybevételével fizethető ki.

 

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.