Kezdődik a visszaszámlálás, REGISZTRÁLJON MÁR MA!

November 12-én számos újdonsággal várja a látogatókat Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day az UP Újpesti Rendezvénytérben.

Idén is várjuk a hazai MICE piac elsőszámú networking eseményén!

Az évről-évre egyre népszerűbb szakmai eseményen csaknem 90 rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat. Szeretnénk felhívni szakmai vásárlóink figyelmét, hogy érdemes MIELŐBB REGISZTÁLNI az eseményre, mert a tárgyalási időpontok hamar betelnek!

 

AMIRE BIZTOSAN SZÁMÍTHAT:

 • izgalmas előadások délelőtt és délután
 • új kiállítók
 • elismert külföldi előadók, izgalmas MICE témák
 • korlátlan networking lehetőség
 • 1000 tárgyalási időpont
 • 80 hazai és külföldi kiállító
 • csaknem 400 résztvevő

 

KIKNEK AJÁNLOTT

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor SZAKMAI VÁSÁRLÓKÉNT INGYENESEN vehet részt a rendezvényen. Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál. A további feltételekről ITT olvashat.

A szakmai vásárlók az online órarend segítségével október közepétől foglalhatnak majd időpontokat a számukra érdekes kiállítóknál.

 

MIÉRT ÉRDEMES?

A MICE Business Day ezúttal is számos érdekességet és újdonságot tartogat a céges rendezvény- és utaztatói piac szereplőinek.

 

5+1 év, amiért nem szabad kihagyni:

 1. sehol másutt nem talál meg egy helyen ennyi rendezvényhelyszínt és programgazdát.
 2. az előre foglalt időpontokban hatékonyan tárgyalhat, és akár konkrét üzleteket is köthet.
 3. rengeteg új ötletet meríthet céges rendezvényeihez.
 4. izgalmas előadásokon keresztül tudhatja meg a legfrissebb MICE trendeket.
 5. személyesen is kipróbálhatja Észak-Pest legújabb, legmodernebb rendezvényhelyszínét, az UP Újpesti Rendezvényteret.

+1   networking csaknem 400 szakmabelivel, amely legalább olyan hasznos tud lenni sokszor, mint maguk a tárgyalások.

A 2018-as MICE Business Day-nek a Millenáris adott otthont

ÚJ KIÁLLÍTÓK

Ott lesz többek között a 2020 tavaszán, a pesti bulinegyed közepén megnyíló, 133 szobás Hard Rock Hotel, illetve a Lupa Beachen hamarosan megnyíló különleges helyszín, a Costes Event Hall.

Nagy visszatérőnk a Kempinski Hotel Corvinus, amely mindig előrukkol valami újdonsággal, és jelen lesz a május elején megnyílt, a budai zöldövezetben fekvő négycsillagos Hotel Tiliana is.

Közvetlen találkozásra nyílik lehetőség a szinten nemrég megnyílt belvárosi, egyedi, könnyed, dinamikus és közvetlen stílust képviselő Hilton Garden Inn csapatával, de a MOM Sport és a Millenáris kínálatáról is tájékozódhatnak a szakmai vásárlók.

Nem kevésbé izgalmas új kiállítónk a szintén idén megnyílt a Barcelo Hotel. A 179 szobás, négycsillagos szálloda a Király utcában várja a látogatókat, exkluzív dizájnnal, és egyebek mellett 80 fős konferenciateremmel, tárgyalótermekkel.

Impozáns helyszínként ismerteti meg kínálatát a Pesti Vigadó, és kifejezetten érdekes helyszín a szentendrei Skanzen is, a helyszínen mindenki megismerheti, mi mindent tud kínálni.

Újként lesz jelen egy igazi budai gyöngyszem, a Hotel and More üzemeltetésében lévő Klebelsberg Kastély, s ha már kastély: megismerhetik a résztvevők az óriási kíváncsisággal várt BOTANIQ Turai Kastélyt is. A kastélyokat a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Kft. is képviseli, és tájékoztatást ad a legkülönbözőbb, kezelésükbe tartozó patinás-romantikus-vadregényes-egyedi, nagyon különleges helyszínekről.

Méltán tarthat számot az érdeklődésre a Zala Springs Resort, illetve hasonlóképpen először vesz részt kiállítóként a rendezvényen a Kumánia Gyógyfürdő.

Megtudhatjuk a jelenlévő, frissen alakult Ensana brand képviselőitől, mi jellemzi gyógyszállodáit és pontosan melyek ezek, de megismerkedhetnek a látogatók a Budapest Bornegyed kínálatával is.

Újként üdvözölhetjük a székesfehérvári MOL Aréna Sóstót, amely multifunkcionális labdarúgó-stadion tele fantáziadús rendezvénylehetőségekkel, de találkozhatnak már jól ismert, ám állandó népszerűségnek örvendő helyek is, mint a páratlan panorámájú, visegrádi Silvanus Hotel.

A kiállítók aktuális, teljes listáját rövid bemutatkozással a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

 

IZGALMAS HELYSZÍN

Izgalmas újdonságot jelent maga a helyszín is. A budapesti rendezvényhelyszínek piacán egy egészen különleges, új színfoltot képvisel a tavalyi évben megnyitott UP. A csaknem 3000 négyzetméteren elterülő helyszín 650 négyzetméteres színházterme Budapest egyik legkorszerűbb színpadtechnikájával büszkélkedhet. Az UP rendezvényterét és a helyi piacot is magában foglaló, több díjat is elnyert épület ideális teret biztosít majd az egynapos workshopnak és az azt kísérő networking eseményeknek.

Tekintse meg kedvcsináló videónkat ITT!

 

NETWORKING ÉS KÜLFÖLDI VÁSÁRLÓK

A MICE Business Day-en a kapcsolatépítésé a főszerep, de sokan már a helyszínen konkrét üzleteket kötnek.  Az egynapos programra tavaly több mint 300 szakmai vendég volt kíváncsi.  A magyar vendégek mellett idén is érkeznek vásárlók a környező országokból.  A Turizmus Kft. egy, a rendezvény köré épülő szakmai tanulmányutat is szervez a meghívott külföldi hosted buyereknek.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is.

Az esemény szakmai partnerei a Hungexpo Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, névadó partnere a Cegeshelyszínek.hu.

 

www.micebusinessday.hu

 

A Turizmus Kft. Csapata

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.