Gasztro

Amerika ízei az I55-ben

A budapesti belvárosban május 25-én megnyílt I55 étterem nem csupán névválasztásával utal az USA-ra, hanem különleges ételeivel, többek közt a Chicagóból indult deep dish pizzával.

Kétmilliónyi üveg bor vár kóstolásra

Moldova eddig nemigen szerepelt a világ turisztikai térképén, de újabban, az ország kiemelkedő bortermelésének köszönhetően, elsősorban a világ borszakértői és bort kedvelő turistái kezdik…

Magyar sörfőzők sikere

Kategóriájukban elsőként végeztek a Szent András Sörfőzde sörei a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének nemzetközi sörversenyén.

Jamie Oliver Budapesten

Bár könyveivel és főzőműsoraival már több mint másfél évtizede találkozhatunk itthon, és étteremláncának hazai tagja két éve nyílt meg, most először látogatott Budapestre a neves séf, akit…

Megújultak a Gere borok

Új külsőt vettek fel a Gere Pincészet borai, jelezve a harminc éve tartó történet következő szakaszát. A név is módosult, és ezentúl „A. Gere” olvasható a címkéken, utalva Gere Attilára és…

Borkalauz Erdélyről

Tizenhárom erdélyi borvidéket, szőlőfajtákat, valamint tizenegy erdélyi borászatot és pincészetet gyűjt össze a Kárpát-medencei Borkalauz Erdély című kiadványa.

Egész nap reggeli – stílusosan

A ropogósan friss péksüteményektől a helyi sajtokon, felvágottakon és egyéb finomságokon át egészen a szörpökig és a habzó borokig terjed a Stílusos Vidéki Szállodák tagjainak listája, ha…

Az ország legjobb boros helyei

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a…

Interjúk

Stratégia mentén, következetesen

Interjú Ferenczy Anikóval, a Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ értékesítési vezetőjével.

Ajánlók

VígVarjú Étterem

Az étterem a pesti Duna-korzó közepén álló Vigadóban található, amely nemcsak elhelyezkedése, és romantikus…