Új lounge-okat kínál a Lufthansa

A két meglévő Business Lounge iránt mutatkozó folyamatosan erősödő igényre reagálva a Lufthansa megnyitotta új Panorama Lounge-át a frankfurti repülőtér 1A termináljának schengeni zónájában.

Az A26-os kapuval szemben bérelhetővé vált területen immár 1100 négyzetméteres terület áll rendelkezésre a Lufthansa Business Lounge vendégei részére. Így a repülőtér ezen részén számukra igénybe vehető ülőhelyek száma 40 százalékkal nőtt.

Közvetlen közelről figyelhetőek meg a kifutópályán guruló gépek
Fotó: turizmus.com

A Panorama Lounge egyik legnagyobb vonzereje a frankfurti repülőtér kifutópályájára nyíló lélegzetállító kilátás. A lounge, amely némileg különbözik a megszokott Lufthansa-dizájntól, tágas központi teret kínál számos ülőhellyel, széles étel- és italkínálattal. A lounge-hoz tartozik még több kisebb helyiség munkavégzésre vagy éppen pihenésre, dohányzó-rész, további étel-italkínálat, valamint relaxációs szoba. A mellékhelyiségek is magas színvonalon felszereltek, és négy zuhanyzó is rendelkezésre áll.

A Panorama Lounge hétfőtől péntekig reggel 6 és este 9 óra között vehető igénybe.

Dr. Andreas Otto, a Lufthansa Csoport prémium légitársaságaiért felelős termékmenedzsere és az Austrian Airlines kereskedelmi igazgatója a nyitás kapcsán elmondta: „Nagyon örülök, hogy a Panorama Lounge üzemeltetésének köszönhetően itt is azt a szolgáltatást kínálhatjuk lounge-aink vendégeinek, amelyet tőlünk elvárnak. Terveink között szerepelnek egyéb felújítások és bővítések frankfurti központi repülőterünk lounge-területein, amelyek tovább növelik majd a vendégeinknek kínált szolgáltatásaink színvonalát.”

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.