Wellness részleg a párizsi reptéren

Az Air France nemrég mutatta be új, több mint 3000 négyzetméteres és 540 ülőhelyes Business Lounge-ját a párizsi Charles de Gaulle reptéren.

Az Air France úgy alakította ki a várótermet, hogy ott az utasok maximálisan kikapcsolódhassanak: a hatalmas wellness részlegtől kezdve a gyerekek játszószobáján át az exkluzív koktél- és ételkínálatig mindent megtalálhatnak benne azok, akik a repülés előtti időt kényelemben szeretnék eltölteni. Az új üzleti váróban eddig több mint 200 ezer ember fordult meg.

Koktélok és ínyencségek

Az Air France új Business Lounge-ját úgy alakította ki, hogy az ötvözze a barátságos kényelmet az eleganciával. A váró központi részén található a gyönyörű „Le Balcon” rész, amelyet a híres francia tervező, Mathieu Lehanneur tervezett, és amelynek íves, tükörbetétes plafonjától az ember már a várakozás közben a fellegekben érezheti magát.

Air France Az Air France különleges koktélválasztékkal várja az utasokat a „Le Balcon” közepén található bárban minden este 7 órától 9 óráig. Az italokat a párizsi Hotel Lancaster vezető bartendere kreálta kizárólag az Air France számára, a választék pedig a következő különlegességeket tartalmazza:

A koktélínyencségek mellett egyedi finomságokat találhatnak az utasok a bár „Gourmet Table” részén.

Szauna és luxus szuhanyzók

A Business Lounge-ban azonban nem csak ételeket és italokat fogyaszthatnak a várakozók:a Lounge magas minőségű pihenési élményt nyújt az utasoknak a több mint 550 négyzetméteres wellness részlegével, ahol az utasok kényelmesen lazíthatnak a nyugágyakon, egészséges, méregtelenítő ételeket és italokat fogyaszthatnak, valamint igénybe vehetik a privát szaunákat és a luxus zuhanyzókat is. A „Le Petit Salon”-ban pedig a nyugalom érdekében tilos a mobiltelefonok és egyéb elektronikai eszközök használata.

Air France

Az exkluzív váró 4-12 éves gyerekeknek fenntartott játszó szobájában a gyerekek mindent megtalálnak, amire szükségük lehet: a TV-vel, USB-kkel, Sony Playstationokkel, érintőképernyős játékasztalokkal, asztali focival és ingyen wifivel felszerelt szobában szórakozhatnak a repülő indulásáig.

 

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.