Miami a LOT-tal?

Meg nem erősített értesülések szerint járatokat indít Varsó és Miami között a LOT lengyel légitársaság 2019. június 1-től.

A World Airlines News internetes portál meg nem erősített értesülései szerint a lengyel légitársaság jövő év júniusától hetente négy alkalommal közlekedik majd Varsó és Miami között. A járatokat a légitársaság Boeing 787 Dreamliner repülőgépei teljesítik majd az oldal bejegyzése szerint.

Nem cáfolták, de meg sem erősítették

A lengyel Business Insider üzleti portál kérdésére a LOT egyelőre nem erősítette meg az értesüléseket, Aleksandra Dąbkowska a légitársaság sajtósa nem cáfolta a hírt, ugyanakkor azt közölte, hogy piaci spekulációkra nem reagálnak.

Miami
Miami Beach Coast, Florida (Photo by Hoberman Collection/UIG via Getty Images)

A Business Insider azt írja, hogy a LOT-hoz közel álló forrásaik szerint a légitársaság valóban indít járatokat Varsó és a floridai metropolisz között, azonban a járatok elindításának dátumával kapcsolatban eddig nem volt semmilyen információ.

Korábban volt már célpont Miami

A LOT egyébként üzemeltetett már járatokat Miamiba 2016-ban, de az csak néhány charterjárat volt a Rainbow Tours megrendelésére.

A LOT Polish Airlines jelenleg négy USA-beli városba repül Varsóból, New Yorkba (JFK), Newarkba (EWR), Chicagóba és Los Angelesbe, emellett a cég Boeing 787-esei Krakkóból Chicagóba és Rzeszówból Newarkba is repülnek. Emellett még Varsóból Torontóba, Szöulba, Tokióba, Pekingbe és Szingapúrba is repül a LOT.

A légitársaság 2018 májusa óta hetente négy alkalommal repül Budapest és New York (JFK) és heti kétszer Budapest és Chicago között.

Forrás: Airportal

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.