Budapest-Szöul járat indul

Szeptember 22-én indul a LOT Budapest–Szöul járata.

A lengyel légitársaság hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap közlekedik majd Budapestről Szöulba.

A LO 2001-es számú járat a téli menetrendben helyi idő szerint 11:25-kor (október végéig 12:25-kor) száll fel Budapestről, és másnap 6:05-kor érkezik meg Szöulba. Visszafelé a LO 2002-es számú járat hétfői, szerdai és szombati napokon 07:30-kor indul a Szöul-Incshon repülőtérről, és 13:15-kor érkezik meg Ferihegyre. A menetrend szerinti repült idő Szöul felé 10 óra 40 perc, míg visszafelé 12 óra 45 perc lesz. A járatra szeptember-októberi dátumokra már lehet retúrjegyet foglalni.

A járatokat a LOT Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei teljesítik – írja az airportal.hu.

A turizmus.com cikke szerint a jövő nyári menetrendtől induló belgrádi, brüsszeli, bukaresti, prágai, szófiai és stuttgarti járattal együtt már 12 városba repül majd a LOT Budapestről.

A szeptember 22-én induló szöuli járatra már foglalhatóak a jegyek, s ezen felül hat, új európai járatot is bejelentettek a LOT július 31-i sajtótájékoztatóján.

2020 tavaszától, a nyári menetrend életbe lépésétől, a magyar fővárosból Belgrádba, Brüsszelbe,  Bukarestbe, Prágába, Szófiába, és Stuttgartba is indít majd közvetlen járatokat a lengyel légitársaság, Ezekkel a városokkal együtt – Varsó, Krakkó, New York, Chicago és London mellett – immáron 12 célállomásra repül majd a LOT Budapestről.

 

 

 

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.