Különleges turistavonat Japánban

Emlékezetesnek ígérkezik az utazás az új japán turistavonaton, amelynek belsejét a négy évszak japán motívumai díszítik.

A különleges új turistavonat, a Kyotrain Garaku, a japán Hankuy Railway legújabb vonala, amely elsősorban a városnéző turisták számára készült. A belső tér teljesen más, mint a vonat külső képe, mert a kocsik belsejét a négy évszak jellegzetes szimbólumai, például juharfa levél, bambuszág és cseresznyevirágok ékesítik – tudósítja olvasóit a vagabond.se online turisztikai magazin.

A vonat egy része ugyanakkor egy japán tradicionális szálláshelyet,a ryokannak nevezett fogadótípust szimulálja belülről. Nem hiányoznak a jellegzetes japán lakberendezési elemek, a magas fokú higiénia, a puritánság, a tatami, a természetes anyagok, technikailag ötvözve persze a XXI. századi technológiával és műszaki tudással.

A lap annak ajánlja a vonatot, ki különleges élményt keres. A jármű idén márciusban áll forgalomba, az utazás várhatóan körülbelül 45 percet vesz igénybe. A jegyár Kiotóból Oszakába 400 jen, ami körülbelül 3 eurónak felel meg, tehát még magyar pénztárcának sem drága.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.