Felszállt a Wizz Air UK

A Wizz Air UK Limited (“Wizz Air UK”), a Wizz Air leányvállalataként megszerezte a légi üzembentartói engedélyt (AOC) és a működési engedélyt (OL) az Egyesült Királyság polgári légiközlekedési hatóságánál.

A London Luton székhelyű Wizz Air UK május 3-án kezdte meg működését, az első járat is ezen a napon indult Londonból Bukarestbe. A Wizz Air UK 2018 végéig 8 túj Airbus A320 és Airbus A321 típusú repülőgépet állít szolgálatba, amely összesen 860 millió USA dollár értékű befektetést jelent a WIZZ részéről, és 300 új közvetlen munkahelyet teremt a légitársaságnál.

Wizz Air UK
A Wizz Air jelenleg a nyolcadik legnagyobb légitársaság-csoport az Egyesült Királyságban

A Wizz Air UK indulásával a csoport 2018-ra közel 9 millió ülőhelyet kínál alacsony viteldíjas járatain az Egyesült Királyságban, ami 14%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

Wizz Air
Idén nyolc új útvonalat indít a légitársaság idén induló 8 új útvonallal Londonból Lárnakába, Tiranába, Tallinnba, Pozsonyba, Lvivba, Athénba, Keflavíkba és Bariba

A Wizz Air jelenleg a nyolcadik legnagyobb légitársaság-csoport az Egyesült Királyságban, az ország 9 repülőteréről 23 ország 74 célállomására közlekedő járataival, köztük az idén induló 8 új útvonallal Londonból Lárnakába, Tiranába, Tallinnba, Pozsonyba, Lvivba, Athénba, Keflavíkbaés Bariba. A járatok akár 4990 forinttól* foglalhatók a wizzair.com oldalon.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.