Niko Roseberg is a vonatot választja

Szellemes videóval népszerűsíti a vonatozást a Deutsche Bahn: Niko Roseberg közismert Forma1-es pilóta versenyez saját magával, tesztelve, hogy vajon repülővel, vonattal vagy autóval éri-e el leggyorsabban úti célját. Mit gondol, melyik nyert?

A napokban zárult Drezdában a 44. Germany Travel Mart, Németország legnagyobb beutaztató B2B vására. Az eseményen immár hagyományosan nagyszabású sajtókonferencia zajlott, melyen a Deutsche Bahn is bemutatta újdonságait. A vasúttársaság Niko Roseberggel népszerűsíti szolgáltatásait, az alábbi szellemes spottal:

Mint Thobias Heußler nemzetközi értékesítési igazgató kiemelte, az elmúlt évtizedekben hatalmas fejlődésen ment keresztül a német vasutak. Ma már évi 142 millió utast szállít, és a München-Berlin táv 3 óra 55 perc alatt megtehető. Praktikus eszköze a DB Navigator, melyen keresztül havi 1,4 millió jegyet vásárolnak. Elkészült új modellje, az ICE4, melynek 30 százalékkal alacsonyabb az energiafogyasztása, és kényelmesebb korábbi társainál. A Deutsche Bahn utasainak száma minden szegmensben nő. Érdekesség, hogy az USA-ból és Ázsiából 63, Dél-Amerikából 54 százalékkal többen vették igénybe szolgáltatását az előző év azonos időszakához képest.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.