Különleges eszköz rendezvényszervezőknek Prágában

Új honlapot indított a Prágai Kongresszusi Iroda. A honlap nemcsak általános információkat tartalmaz a rendezvényszervezők számára Prágáról, hanem ingyenes marketing- és pénzügyi támogatást is nyújt számukra.

Ezenkívül egy keresőt is elhelyeztek a site-on, amely lehetővé teszi a válogatást Prága minőségi szolgáltatói között a rendezvényszervező ágazatban. A Prágai Kongresszusi Iroda idén ünnepli tizedik születésnapját. Az új honlap elsősorban a rendezvényszervezőknek nyújt hasznos információkat ahhoz, hogy az eseményüket Prágában tarthassák meg.

Praktikus új eszköz született

Az internetes kereső lehetővé teszi, hogy éppen azokat a szolgáltatókat találják meg a cseh fővárosban, amelyikre szükségük van. Szállás, catering, közlekedés és számos más téma az, amelyben keresni lehet, méghozzá különböző szempontok, például az ár alapján optimalizálva a találatokat. A szolgáltatások minőségét az iroda garantálja.

Prága
Profi keresőprogram segíti a rendezvényszervezőket

„A rendezvényszervezők mindig ugyanazokkal a nehézségekkel szembesülnek, amikor elkezdenek egy programot összeállítani: megtalálni a megfelelő helyszínt, megfelelő befogadó kapacitással, elérhető helyen és megfelelő szolgáltatókkal. Évente több mint négyezer konferencia, kongresszus és egyéb vállalati esemény helyszíne Prága. Legfőbb célunk az volt az új honlappal, hogy a rendezvényszervezők megtalálják ezekre a kérdésekre a választ, egyetlen helyen, összehasonlítható formában” – mondta Roman Muška, a Prágai Kongresszusi Iroda ügyvezető igazgatója. Prága jelenleg a világ 8. legkeresettebb rendezvényhelyszíne.

Az új honlapot az AITOM Digital internetes ügynökség fejlesztette.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.