Új üzletek a repülőtéren

Még nagyobb vásárlói élmény és még színesebb választék fogadja idén tavasszal a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről induló utasokat.

Az éttermi rész, vagyis a galérián található FoodCourt után egy szinttel lejjebb üzletek egész sora újul meg, és több új márkát és boltot is felavathatott a Budapest Airport a repülőtéri induló tranzit területén.

Az utasok kedvelt ajándékboltja, a Memories of Hungary májustól több mint 250 négyzetméteren várja az érdeklődőket. (Jelenleg paravánok mögött folyik az üzlet átalakítása és felújítása.) A hívogató nyitott térben kialakított ajándékbolt magyar dísztárgyak, népművészeti és iparművészeti alkotások, édességek és ínyenc termékek óriási választékával Magyarország kirakataként tűnik fel májustól a repülőtéren.

Az eddiginél 65%-kal nagyobb területen és kibővített választékkal nyitott újra a gyerekek nagy kedvence, a Living Toys játékbolt, ahol a színes forgatagban immár a Disney plüssfiguráival is találkozhatnak a kicsik és a nagyok.

Budapest Airport
Kibővített választékkal nyitott újra a Living Toys játékbolt

 

Májusban új helyen nyitja meg kapuit a Dorko márkabolt, ahol olyan magyar cipők, ruhadarabok és sporttáskák közül lehet választani, amiket hazai művészek alkotásai díszítenek. A dizájner darabok mellett megjelenik még egy exkluzív termékcsoport, a teljes magyar szurkolói kollekció, amely kizárólag a repülőtéri Dorko üzletben kapható. Azok sem maradnak azonban sportos és vagány darabok nélkül, akik nem a magyar márkák világában keresik a stílusukhoz közel álló terméket: az üzletben Adidas, Vans, Converse, Asics és New Balance cipők valamint kiegészítők is kaphatók.

Megújult a Costa Coffee is: nagy, nyitott térrel, a korábbinál 20 %-kal több férőhellyel és továbbra is remek kávékkal várja az utasokat. Fontos újítás, hogy az új bútorok asztalainak többségében még több, a mobileszközök töltésére alkalmas csatlakozókat is kialakítottak az utasok számára.

 

Több új üzletet 2018 tavaszától

Magyarország legnagyobb optikai lánca, az Optic World exkluzív üzlettel várja az utasokat, ahol akár közvetlenül az indulás előtt is megvásárolhatók a legjobb minőségű kontaktlencsék vagy épp a legelegánsabb szemüvegek. Szemüvegkeretből pedig óriási a választék: a teljesség igénye nélkül RayBan, Oakley, Tom Ford, Guess, Maui Jim vagy épp Polaroid márkák kínálatából lehet válogatni.

Budapest Airport
Az Optic World is exkluzív üzlettel várja az utasokat

London, Milánó és Las Vegas után Budapestet is meghódította az Inglot dekorkozmetikai márka. A budapesti belváros után májusban a repülőtéren is megnyitja kapuit a profi sminkesek által igen nagyra tartott kozmetikumokat forgalmazó üzlet. A márka különlegessége, hogy a vásárlók teljes mértékben szabad kezet kapnak a számukra tökéletes sminkpaletta összeállításában.

Az állandó fejlesztések és folyamatosan megújuló kereskedelmi szolgáltatások mellett a terminálépületen is felújításokat végez a Budapest Airport: a nyári csúcsra a 2A terminál területén új, a természetes fényt szétszóró padlóburkolatot építenek be. Az ülőbútorokat is lecserélik, kényelmesebb és modernebb székek és fotelek kapnak helyet a 2A terminál és a SkyCourt területén.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.