Új repülőjáratot indít a KLM Bostonba

A KLM Holland Királyi Légitárság 2019 nyarán indítja el Bostonba (BOS) tartó járatait. A KLM heti 3-szor indít majd járatokat Amszterdamból az Egyesült Államok északkeleti partján található célállomásra.

Az Amszterdam – Boston közötti utat a 292 utas befogadására képes Airbus A330-300 teljesíti. Jövő március 31-től a KLM gépei minden szerdán, pénteken és vasárnap repülnek a két város között.

Boston

Bővülő összeköttetések

Az új KLM járat kiegészítésként szolgál a napi 2 járat mellé, amelyeket jelenleg Amszterdamból a Schiphol repülőtérről indít Bostonba a Delta Air Lines, az Air France-KLM vállalati partnere.

„Az új járat indításával több opciót és nagyobb kényelmet tudunk kínálni utasainknak Amszterdam és Boston között, a Delta Air Lines együttműködésével. Boston a KLM tizenhetedik észak- amerikai célállomása.” – mondta Pieter Elbers, a KLM elnöke.

Az Airbus A330-300 repülőjáratokon az utasok 30 ülés közül választhatnak a World Business osztályon, 40-en az Economy Comfort-on és 222-en az Economy osztályon. A járatok indulási és érkezési ideje a következő:

  • A KL0617 járat 17:00-kor Amszterdam-Schiphol Repülőtérről indul és helyi idő szerint 18:30-kor érkezik Bostonba.
  • A KL0618 járat helyi idő szerint 22:00-kor indul Bostonból és a következő nap 10:35-kor érkezik az Amszterdamba-Schiphol Repülőtérre.
Boston
A híres Harvard Egyetem campusa az egyik kötelező látnivaló a városban

A Harvard városa

Boston, Massachusetts állam legnagyobb városa 300 km-re fekszik New Yorktól. A város többek között otthont ad a hírhedt Harvard Egyetemnek, ezen kívül Boston az egyik legrégibb és leggazdagabb város az Egyesült Államokban, amelynek gazdasága a pénzügyi szolgáltatásokra, biztosításokra, oktatásra és csúcstechnológiás feldolgozóiparra támaszkodik. Az 1876-ban megnyílt Museum of Fine Arts ma nem kevesebb, mint 450 000 műalkotással rendelkezik és ezzel a világ legszéleskörűbb múzeumjaként tartják számon.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.