Ingyenes wifi a China Airlines járatain

A tajvani China Airlines bevezette a WLAN csatlakozási lehetőséget a hosszú távú járatokon Európa, Tajvan, Ausztrália és Új-Zéland között közlekedő B777 és A350-es típusú gépei fedélzetén, a business és prémium-economy osztályokon.

Júniusban az utasok ingyen vehetik igénybe ezt a szolgáltatást a China Airlines járatain. Ehhez nem kell mást tenniük, mint letölteni a „Wlan on-Board” kupont a légitársaság internetes oldaláról. Az akció nem vonatkozik a codeshare járatokra, amelyeket nem a China Airlines üzemeltet.

A magyar utasok előszeretettel veszik igénybe a bécsi kiindulást vagy az utazást bécsi átszállással. A China Airlines a nyári szezonban heti ötre emelte a Bécs-Tajpej között közlekedő közvetlen járatok számát, amelyet a legmodernebb új A350-es gépekkel üzemeltet.

China Airlines

Az utasok Budapestről busszal vagy az Austrian Airlines Budapest-Bécs között közlekedő járatával csatlakozhatnak a China Airlines gépeihez, majd Tajpejből Dél-Kelet Ázsia, Ausztrália és Új-Zéland irányába.

Kedvező árak, fiatal flotta

A megnövekedett kapacitásnak köszönhetően egyszerűbben, kedvező áron és kedvező feltételek mellett kínálnak csoportos jegyárakat, tájékoztatott a China Airlines magyarországi GSA képviselete.

A régió egyik legnagyobb légitársasága 87 géppel rendelkezik, amelyből 69 utasszállító, és 18 teherszállító gép. Az európai útvonalakon Amszterdamból, Bécsből, Romából és Londonból Airbus 350-es gépek, míg Frankfurtból B777-es gépek üzemelnek. A társaság gépeinek átlagéletkora 8,3 év.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.