Hajóval a Balatonon

Az idei szezonban 21 motoros hajóval és 4 komppal biztosítja a BAHART az élménydús hajózást a Balatonon.

A Balaton különféle hajózási lehetőségeiről – beleértve a menetrendi, séta- és programhajókat – naprakész tájékoztatást ad a társaság honlapján elhelyezett kereső és a 172. hajózási szezon kezdetére átadott új BAHART Ügyfélközpont.

Balaton
A hajózási szolgáltatásokat és élményeket az idei szezonban 21 motoros hajóval és 4 komppal biztosítja a BAHART

Május 2-tól már naponta közlekednek hajójáratok a Siófok-Balatonfüred-Tihany és a Fonyód-Badacsony útvonalon, valamint sétahajók várják a koranyári időben a tónál pihenőket Siófok, Balatonfüred, Keszthely kikötőiben. A májusi hétvégéken tovább bővülnek a szolgáltatások, menetrendi hajók a Balatongyörök-Balatonmáriafürdő-Szigliget-Badacsony útvonalon (szombaton), illetve a Balatongyörök-Balatonmáriafürdő útvonalon (vasárnap) is közlekednek, sétahajózni pedig már Badacsony (szombaton és vasárnap) és Balatonmáriafürdő (vasárnap) kikötőiből is lehet. A fiatalok körében kedvelt gyorshajók pedig a Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon (szombaton) szelik a habokat.

Hosszított kompmenetrend

A BAHART másik kiemelt ágazata a kompszolgáltatás, a révkikötőkben május 11-től egészen június végéig már tovább járnak a kompok az esti órákban, igazodva az utasigényekhez. Így Szántódrévből 6.40-től este 21.20-ig közlekednek minden nap 40 percenként a kompok, Tihanyrévből pedig 7.00-től este 21.40-ig. Forgalom függvényében a társaság sűríti a járatokat a menetrend felfüggesztésével.

 

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.