Elsőként használ VR-technológiát az Emirates

3D-s ülésmodelleket vezetett be honlapján az Emirates – ezzel az első légitársasággá vált, amely digitális felületein VR technológiát alkalmaz.

A honlap látogatói a vizualizációs motornak köszönhetően interaktív 3D-s 360 fokos betekintést nyerhetnek az Emirates A380-as és Boeing 777-es járatainak belsejébe.

Emirates
Helyet is lehet foglalni az applikáción keresztül

Az utasok megismerhetik ülőhelyüket, megtapasztalhatják a tágas kabin előnyeit, és felfedezhetik a fedélzeti eszközök nyújtotta lehetőségeket. „Miközben azon dolgozunk, hogy páratlan utazási élményt nyújtsunk utasainknak, arra is törekszünk, hogy világszínvonalú digitális élményt is kínáljunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk a világon az első légitársaság, amely a legújabb online VR-technológiát alkalmazza. Tesztjeink során azt tapasztaltuk, hogy utasaink különösen értékelték, hogy 3D-s ülés- és kabinmodellek segítségével választhatják ki az ülőhelyüket” – mondta Alex Knigge, az Emirates vállalati kommunikációs, marketing és digitális márka alelnöke.

Egyelőre A380-asokra

A szolgáltatás jelenleg a három osztályos konfigurációban működő Emirates A380-as esetében érhető el, de hamarosan a teljes Emirates flottát lefedi majd. A honlapon elérhető 3D-s 360 fokos látószög virtuális valóságként is megtekinthető. A 3D-s ülésmodellek a Renacen együttműködésével készültek el, a projektért a vállalatot CrystalCabin díjjal jutalmazták a legjobb előremutató koncepció kategóriában az idei CrystalCabinAwards-on. A 3D-s ülőhelytérkép mobiltelefonon vagy az Emirates (iOS és Android) applikáción keresztül is elérhető.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.