Az Air France és a Qantas megújítja partnerségét

Az Air France és a Qantas megújítja a partnerségét, hogy ügyfeleinek több utazási lehetőséget kínáljon Franciaország és Ausztrália között.

A két légitársaság utasainak egyre több lehetőségük lesz arra, hogy Európa és Ausztrália között utazzanak Ázsián keresztül, köszönhetően a most megújított codeshare megállapodásnak. Az egyezmény alapján Párizst és Ausztráliát kötik össze Hongkongon és Szingapúron keresztül.

Június 5-től már lehet foglalni, július 20-tól pedig már utazni is. Az Air France a Qantas Hongkong és Sydney, Melbourne, Brisbane, valamint Szingapúr és Sydney, Melbourne, Brisbane és Perth közötti útvonalakon működik együtt.

Ausztrália Qantas
A Qantas és az Air France is jól jár. Fotó: turizmus.com

Az Air France utasai ezenkívül elérik a codeshare szolgáltatásokat öt város felé is Sydneyből az ausztrál belföldi hálózatokon, mégpedig Canberra, Hobart, Adelaide, Cairns és Darwin irányába.

Cserébe a Qantas kapcsolódik az Air France járataihoz Szingapúr és Hongkong desztináció, valamint a párizsi Charles de Gaulle repülőtér között. Az új megállapodás hetente több mint 200 járatot érint.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.