Zenei vetélkedők a Celebrity Cruises hajóin

A Celebrity Cruises szövetségre lépett a Billboarddal egy vadonatúj, modern, innovatív és luxusszínvonalú zenei programsorozatot elindítása érdekében.

Zenei műveltségi vetélkedők a napjaink legnagyobb slágereit és legnépszerűbb művészeit nyomon követő exkluzív Billboard lista alapján, új, zenei témájú, játékos show-műsorok és témapartik nyújtanak majd izgalmas szórakozást a vendégeknek a hajótársaság minden óceánjárója fedélzetén, sőt arra is lesz lehetőség, hogy Billboard-díjakat nyerjenek az utasok.

Ami minden Celebrity-hajón (a Celebrity Xpedition kivételével) elérhető lesz:

  • Billboard: The Music Game Show – Televíziós stílusú, játékos, interaktív show-műsor, mely zenei témájú kérdésekkel teszteli a vendégek tudását számos fordulóban úgy, hogy a stúdióközönség is bekapcsolódhat a játékba.
  • Billboard: The Music Trivia Series – Zenei műveltségi vetélkedő, melyben csapatok vesznek részt, amelyeknek különböző témákat (pl. Zenei legendák; Zene a médiában; Évtizedek; Country zene; A brit zene inváziója: Most és Akkor; A 70-es és 80-as évek) érintő kérdéseket kell megválaszolniuk.
  • Billboard Music Card Prize Giveaway – Nyereményjáték. A zenei műveltségi vetélkedőkben és a show-műsorban résztvevő vendégek Billboard zenekártyát nyerhetnek, amely “beváltható” zenére a több millió letölthető dallal büszkélkedő billboardmusicpromotions.com weblapon.
  • Totally ‘80s Theme Party – A jelenleg kizárólag a Celebrity Reflection fedélzetén elérhető, 80-as éveket megidéző témaparti együttese, animátorai és DJ-je a 80-as évekbe viszik vissza a vendégeket e tökéletesen megkoreografált partin, ahol a 80-as évek Billboard listavezetői hívják egész éjjel táncba a vendégeket.

Ezenkívül a 2013. január 7.- április 7. közötti ún. “Rock the Red Carpet” nevű sorsoláson két szerencsés Celebrity-vendég jegyet nyerhet a 2013-as Billboard Zenei Díjátadó Gálára, amelyet Las Vegasban rendeznek május 19-én. A nyertesek hozhatnak magukkal egy vendéget, akivel végigvonulnak majd a vörös szőnyegen, részt vesznek a gála előtti és utáni partin, prémium ülőhelyről követik a gálát, továbbá retúr repülőjegyet kapnak valamely központi légi csomópont és Las Vegas között közlekedő légi járatra. További információk a nyereményjátékról: http://www.celebritycruisesrocktheredcarpetsweeps.com/

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.