Wizz Air: négy újabb útvonal és biztonsági audit

Jövő tavasztól az utasok a Wizz Air segítségével közvetlenül juthatnak el a portugáliai Faroba, Hannoverbe, Bergenbe, valamint a dél-olaszországi Lamezia Termébe.

A bővülést a légitársaság Budapestre telepített újabb Airbus A321 repülőgépe teszi lehetővé. Az új útvonalakkal a Wizz Air több mint 4 millió helyet kínál budapesti indulással 2017-re, ami 8%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

A járatok Faroba április elsején indulnak, és kedden, illetve szombaton közlekednek, Hannoverbe április 10-től hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap, Bergenbe szintén április 10-től hétfőn és pénteken, Lamezia Termébe április 12-től szerdán és vasárnap viszik az utasokat. A Wizz Air emellett heti kettőről háromra növeli járatsűrűségét Nizzába és Liverpoolba.

A WIZZ az új járatok bejelentésekor ünnepelte a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditján (IOSA) megszerzett regisztrációjának átadását. A légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése bizonyítja, hogy 2004-es indulása óta a Wizz Air jelentős időt és erőforrásokat szánt arra, hogy világszínvonalúvá fejlessze biztonsági kultúráját, biztonsági folyamatait, valamint dolgozóinak képzését és fejlődését.

Az IOSA program a légitársaságok biztonsági értékelésének világszerte elismert standardja, amely a légitársaságok biztonságmenedzsmentjét, ellenőrzési rendszereit és folyamatait vizsgálja. A Wizz Air értékelését az IATA által elismert hat auditáló szervezet egyike, az AQS végezte.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.