Világkörüli utakat kínál a SkyTeam

A SkyTeam légi szövetség legújabb, „Round the World” nevű szolgáltatása világkörüli utak tervezését és megvalósítását segíti. A január 20-án beélesített új, online rendszernek köszönhetően könnyebbé vált a jegyfoglalás, és 19 légitársaság 1024 desztinációja egy helyen érhető el.

Az online foglalási rendszer számítógépről és tabletről is elérhető; minimum 3, maximum 15 desztinációból álló körutak szervezésére alkalmas. Négy költségszint létezik, 26 ezertől 38 ezer mérföldig, amelyet az eszköz automatikusan kiszámít a tervezett útvonal létrehozása után. A foglalási rendszert úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse még a legbonyolultabb útvonaltervet is – hangsúlyozta Mauro Oretti, a SkyTeam értékesítési- és marketingigazgatója.

A hálózat számos egyedi desztinációt tartalmaz, köztük olyan izgalmas úti célokat is, melyek nem találhatók meg más légi szövetségek kínálatában. Egyedülálló szolgáltatásnak számít a Latin-Amerika és Ázsia, illetve Korea és Afrika közötti non-stop elérés is, és összesen 148 úti cél között lehet válogatni Kína, Oroszország, Ázsia és Latin-Amerika területén. Akik teljes világkörüli útra fizetnek be, kilenc olyan légitársaság ajánlatai közül választhatnak, melyek Ausztráliába és Új-Zélandra is szállítanak. A mintaútvonal hat desztinációt és 26 424 mérföldet foglal magába: a Párizs – Buenos Aires – Lima – Mexikóváros – Sanghaj – Hanoi – Moszkva – Párizs útvonalon.

Az alkalmazás a http://roundtheworld.skyteam.com/B2C/9bdb20141316358857/ConsumerTool/en/Home/WelcomePage címen érhető el.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.