UP-pal Tel Avivba: új diszkont járat indult Izraelbe

Április 2-án érkezett meg az UP új izraeli diszkont légitársaság tel avivi járata Budapestre. Az El Al –több nagy légitársasághoz hasonlóan – létrehozta saját diszkont légitársaságát, amely Budapest mellett Berlinbe, Prágába, Kijevbe és a ciprusi Larnacában közlekedik mostantól.

Az UP légitársaság a diszkont szegmens felső kategóriáját képviseli, így a gépeken két osztályra lehet üléseket foglalni, a bővebb szolgáltatás nyújtó economy plus és a hagyományos economy  osztályra. Az UP annyiban is a hibrid légitársaság kategóriájába tartozik, hogy az El Al más járataira is biztosít foglalást és átszállást, magyarán hálózati légitársaságként működik, nem csak két állomás között kínál utakat.

„Az UP utasai már az internetes foglaláskor rugalmasan eldönthetik, hogy milyen szolgáltatást kívánnak igénybe venni, miért hajlandók többet fizetni és mi az, amiért nem szeretnének fölösleges kiadásokat” –hangsúlyozta Váradi János, az El Al magyarországi képviseletének ügyvezetője. „Az UP elindulásával jobban tudunk alkalmazkodni az utazóközönség igényeihez és azt is fontos tudni, hogy az izraeli járatok legendás biztonságossága nem változik, erre továbbra is joggal számíthatnak az utasok. Számításaink szerint egyébként az UP-pal mintegy harminc százalékkal csökkennek a jegyárak a korábbiakhoz képest.”

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.