Új Rezidor Moszkvában

Új, és nem is akármilyen hotellel gazdagodott a Rezidor Moszkvában. Az orosz főváros legnagyobb szállója a legendás „Hét nővér” egyike, a volt Hotel Ukraina.

Új, és nem is akármilyen hotellel gazdagodott a Rezidor Moszkvában. Az orosz főváros legnagyobb szállója a legendás „Hét nővér” egyike, a volt Hotel Ukraina.

 

Moszkva polgármestere, Yury Luzhkov nyitotta meg hivatalosan a Rezidor csoport legújabb tagját, a Radisson Royal Hotel Moscow ötcsillagos szállodáját. A sztálini stílusban épült „Hét nővér” névre keresztelt korai, 206 méter magas felhőkarcolók egyike három évig tartó renoválás után 101,000 négyzetméteren, több mint 500 szobával fogadja az orosz fővárosba látogatókat. A kiváló központi elhelyezkedés mellett a kiváló felszereltség csábíthatja a vendégeket, a 25-370 négyzetméteres szobák, illetve a 38 darab 70-120 négyzetméteres, teljes kiszolgálású lakosztályok mindegyikében szélessávú, ingyenes internet hozzáférés, és világelső beszállítók bútorai, berendezései (Baker, Provasi, Florence Art, Citterio, Villeroy & Boch, Penhaligon’s, Etro)találhatók. Az első emeleten exkluzív egészség és fitnesz klub, a Royal Wellness Club fogadja a sportolásra, aktív kikapcsolódásra vágyókat 50 méteres fűtött beltéri medencéjével, termál fürdőivel és masszázs szobáival. Találkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas tágas konferenciatermeivel, valamint két nagyobb, 420 négyzetméteres, 350 fő befogadására alkalmas termével, mely nagyobb találkozók, koktél partik, vagy akár gála vacsorák esetében lehet ideális választás.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.