Új konferenciahelyszín Siófokon

Megduplázza kapacitásait és 29 szoba helyett 76 lakóegységgel várja majd a vendégeket júniustól Siófokon a Hotel Yacht Club, amely a fejlesztésnek köszönhetően 180 fős konferenciarészleggel is bővül, ez 14 szekcióra bontható. Megduplázza kapacitásait és 29 szoba helyett 76 lakóegységgel várja majd a vendégeket júniustól Siófokon a Hotel Yacht Club, amely a fejlesztésnek köszönhetően 180 fős konferenciarészleggel is bővül, ez 14 szekcióra bontható.

Érdekessége, és egyben vonzereje a balatoni panoráma, amelyben plafonig érő üvegfelületeteken keresztül gyönyörködhetnek majd a vendégek.
Az új szárnyban bárt és napozóteraszt is kialakítanak, illetve a kapacitásbővítéssel megegyező mértékben bővítik az éttermet is, amelyet új séf irányít. A régi épületrész szobáit az újakkal megegyező stílusban gyakorlatilag teljes egészében felújítják, a két épületrészt folyosó köti majd össze. Az épület különlegessége part-menti fekvésén túl az is, hogy a fejlesztés részeként geotermikus energiára épülő energetikai rendszert is üzembe helyeznek.
A hotel a családosok és a konferenciavendégek számára is ideális, mindkét célcsoportra számítanak. Ugyanakkor a ház otthonos, barátságos hangulatával a családi rendezvényeknek is kedvelt helyszíne.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.