Új freeride-útvonalak Kaprunnál

Ausztriában két új funpark is létesült a Hochkönig lábainál, a Kings Cab kabinos vasútnál, a Kaprunhoz tartozó Kitzsteinhornnál Langwied térségében pedig két új freeride-útvonal nyílik.

Két új funpark létesült a Hochkönig lábainál, a Kings Cab kabinos vasútnál: a Kings Park és a Kings Park Wood. Egy másik síterepen, a Kaprunhoz tartozó Kitzsteinhornnál Langwied térségében pedig két új freeride-útvonal nyílik.

A „freeriderek infopontjánál” panorámatérkép jelzi a freeride-útvonalakat, kijelzőn követhető a lavina-, az időjárás és a hójelentés, a lavinaveszély valószínűségi fokától függően figyelmeztető lámpák gyulladnak fel a térképen.

2009-10-ben jelenik meg Salzburg tartomány első freeride útikalauza, amelyből a megszállott mélyhó-imádók és a freeriderek részletesen megismerhetik a kijelölt sívidékek freeride-terepeit.

A kalauzban megtalálhatók a mélyhavas területek jellemzői: az útvonalak, a nehézségi fok, a feljutás útvonala, a belépés helye és a kulcsfontosságú pontok, s felsorolja az előkészületekkel, a felszereléssel, a lavinák és az időjárás képviselte veszélyekkel kapcsolatos elengedhetetlen tudnivalókat is.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.