Turistabiztosítás Thaiföldre

Számos ország külügyminisztériuma sorolja Thaiföldet az utazásra nem javasolt térségek közé, emiatt a biztosítók sem szívesen nyújtanak fedezetet az ázsiai országba látogatóknak. Egy új megoldás azonban ezen segít.

Amióta Spanyolország utazási figyelmeztetést vezetett be, a spanyol vendégek száma drasztikusan csökkent. Sokan arra hivatkozva mondják le az utazásukat, hogy biztosítójuk nem téríti meg a thaiföldi káreseményeket, vagy csak nagyon magas összegért hajlandó vállalni a kockázatot.

Ezért a Thaiföldi Turisztikai Hivatal július 25-től a Thailand Travel Shield nevű biztosítást kínálja az országba utazók számára. A szolgáltatás négy vezető thai biztosító összefogásával jött létre, és fedezetet nyújt a balesetekre, útlemondásra, poggyászkárra és -elvesztésre, vészhelyzet esetén szállodai költségekre, és számos egyéb eseményre.

A 650 bahtért (1 THB= kb. 7,2 HUF) elérhető verzió egymillió, az 1100 bahtos változat kétmillió bahtos összeghatárig nyújt fedezetet. A biztosítás maximum 60 napos időtartamra köthető, de alkalmas az évente többszöri beutazás esetén is.

A szolgáltatást a TAT külföldi hálózata és saját weboldala is népszerűsíti.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.