Tavasztól Debrecenbe is repül a Lufthansa

Április 11-én indulnak el a Lufthansa új, menetrend szerinti, egész évben közlekedő járatai München és Debrecen között. A 98 férőhelyes, Bombardier CR9-es, két osztályos (business és turista) gépek hetente háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken közlekednek Bajorország és Debrecen között.

A járat 9:45-kor száll fel Debrecenből és 11:25-kor landol Münchenben, a bajor fővárosból induló utasok 7:30-kor szállnak fel és 9:05-kor érkeznek a cívisvárosba. A Debrecenből induló utasok 130 müncheni csatlakozás közül választhatnak rengeteg célállomás felé.

A Lufthansa a Magyarországon mutatkozó nagy kereslet miatt döntött a további fejlesztés mellett, hiszen a német fuvarozó továbbra is a második legnagyobb légitársaság Budapesten, és forgalma dinamikusan bővül.

Így London, Párizs, Malmö, Milánó, Eindhoven és Brüsszel után immár München is elérhető a debreceni repülőtérről, amelynek forgalma igen látványosan fejlődik: míg 2011.ben 18 ezer, idén ennek tízszerese, várhatóan 180 ezer utas fordul meg itt, és jövőre az utasszám ennek duplája is lehet.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.