Tavasszal nyit az ETO Park Hotel

A tervek szerint tavasztól fogad vendégeket az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium Győr, amely az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól.

A tervek szerint tavasztól fogad vendégeket az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium Győr, amely az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól.

A négycsillagos szálloda jó választás üzleti utazóknak, de a sportlétesítmények közelsége miatt kézenfekvő szálláslehetőség az ideérkező sportcsapatok számára is.
Stadionra néző szobáival különleges és újszerű tematikát képvisel a magyar szállodai piacon.
A konferenciavendégek igényeit kiszolgálva több mint 1000 m2-es, minősített konferenciaterületet alakítottak ki. A szálloda 2. emeletén, 400 fő befogadására alkalmas, természetes megvilágítással is rendelkező, 4,25 m belmagasságú bálterem található, az 1. emeleten pedig további két, egyenként 200 fő befogadására alkalmas, szekcionálható konferencia- és bankett terem áll rendelkezésre. A földszinten egy 60 fős és egy 70 fős különterem is helyet kapott.
A hatszintes, négycsillagos szálloda a stadion déli oldalán épült meg 98 superior business szobával és 5 executive business lakosztállyal. A szobák közül 3 pár összenyitható, 2 pedig speciálisan, mozgáskorlátozottak részére kialakított. A szobák több mint feléből élvezhető a stadion panorámája.
A superior business szobák 24 m2 alapterületűek, a fürdőszobák zuhannyal vagy káddal felszereltek. A szobák alapfelszereltsége az egyénileg szabályozható klíma berendezés, TV-készülék kábel csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon, mini-bár, laptop méretű szobai széf, kávé- és tea bár, hajszárító, vasaló és vasaló állvány, valamint ingyenes internetkapcsolat.
A szálloda egyedi üzletember szolgáltatásokat kínál vendégei számára, mint a concierge és business center, itt van lehetőség számítógép használatára, nyomtatásra, fénymásolásra, faxolásra. Ezen kívül lehetőség nyílik ’Quick Shopping’, ébresztő szolgálat, korai- és késői check-in, ’Ladies room’ szolgáltatás igénybevételére is.
A szálloda á la carte étterme 100 fő befogadására alkalmas, innen szintén teljes panoráma nyílik a stadionra. Az étteremhez további egy-egy különterem kapcsolódik, melyek egyenként 100 és 90 fő színházi ültetésben történő elhelyezésére alkalmasak.
A lobby-hoz kapcsolódóan, éjszaka is nyitva tartó bár és kártyaszoba áll még a vendégek rendelkezésére.
Az épületben helyet kap egy wellness-fitnesz studio cardio gépekkel, szaunával és élményzuhannyal. A szállodába érkezők részére külön parkoló áll rendelkezésre.


 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.