Saphir Aqua **** Aparthotel

A közeljövõben nyílik meg a soproni Lövérekben a Saphir Aqua **** Aparthotel. A hotelben 30, nagy alapterületû, 2-4-5 ágyas, egy és két légterû szoba áll a vendégek rendelkezésére.

 

A közeljövõben nyílik meg a soproni Lövérekben a Saphir Aqua **** Aparthotel. A hotelben 30, nagy alapterületû, 2-4-5 ágyas, egy és két légterû szoba áll a vendégek rendelkezésére felszerelt konyhával, LCD Tv-vel, telefonnal, erkéllyel, antiallergén ágynemûvel, extra kényelmes ágyakkal.

 

A szállodából közvetlen átjárást biztosítanak a városi strandfürdõbe, csúszdaparkba és a 9 pályás tenisz centrumba. A szolgáltatások az aktív idõtöltést és a pihenést keresõket is kiszolgálják, wellness centrumot (pezsgõfürdõ, szaunák, úszómedence, masszázs, relaxterem), játszótermet a gyermekek részére és napozóteraszt (naturista is) alakítanak ki, de elérhetõ lesz a hotelben kerékpárkölcsönzés, tenisz- és úszásoktatás, vízi gimnasztika is. A kamerával figyelt, zárt parkolóban 30 gépkocsi számára van hely. A hotel család- és bababarát szállodaként is kívánja magát pozícionálni, igény esetén gyermekfelügyelõt, óvónõt is biztosít. A panorámás konferenciaterem kisebb tréningek, továbbképzések megtartására is alkalmasak.

 

A szálloda „félárbocon” ugyan, de már most fogad vendégeket, a nyitásig kedvezményes, fejenként 4900 forintos kínálják szobáikat.

 

További információk:

www.hotelsaphir.hu

info@hotelsaphir.hu.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.