Salt Lake City és Ibiza a KLM kínálatában

A Holland Királyi Légitársaság jövőre tovább bővíti hosszú távú járatainak listáját Salt Lake Cityvel. Emellett a nyári szezonban új menetrend szerinti járat indul a spanyol szigetre, Ibizára.

Az új Amszterdam-Salt Lake City járat jövő év május 5-től heti kétszer indul majd, csütörtöki és szombati napokon. Július 4-től pedig egy hétfői járattal is bővül a menetrend. Az új útvonalat A330-200-as repülőgépek szolgálják majd ki, aminek fedélzetén 30 World Business Class, 178 Economy Class, és 35 Economy Comfort ülés várja az utasokat.

Az új KLM-járatok Salt Lake Citybe kiegészítik a Delta Air Linesszal közösen üzemeltetett napi menetrend szerinti járatot. A kódmegosztásos partnerkapcsolatnak köszönhetően a KLM zökkenőmentes csatlakozást kínál több mint 50 észak-amerikai desztinációra Salt Lake Cityn keresztül, amely Utah állam legnépesebb városa, több mint 1,2 millió lakossal. A város erősen fejleszti turizmus iparágát, főleg a síelőkre összpontosít, 2002-ben itt rendezték a téli olimpiai játékokat.

Az ibizai szolgáltatás 2016. július 4-től augusztus 25-ig érhető el. A járatok csak hétköznapokon indulnak, és már 2015. december 16-tól foglalhatóak. A csúcsszezon KLM-es járatai Ibizára kiegészítik a Transavia nyári menetrendjét, amely Amszterdamból, Eindhovenből és Rotterdamból indítja járatait a spanyol szigetre.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.