Ryanair: Marrákes egész évben

Október 30-án köszöntötte a Budapest Airport a Ryanair új, Marrákesbe induló járatát, ami az első, egész évben üzemelő közvetlen légi összeköttetés a magyar főváros és a marokkói nagyváros között.

A légitársaság a téli menetrend életbe lépésétől heti kétszer, hétfőn és pénteken szállítja az utasokat Marokkó kulturális központjába, kedvezve ezzel az egész hetes és a csak egy hosszú hétvégére szóló kikapcsolódásoknak egyaránt.

A Boeing 737-es típusú repülőgépek mindössze 4 óra és 15 perc alatt teljesítik a távot mindkét napon 13 órai indulással.

A Marokkó délnyugati részén fekvő, jellegzetes városfalai miatt a vörös városként is emlegetett Marrákes az ország legnagyobb turisztikai attrakciója, a királyi város óvárosa pedig 1984 óta szerepel az UNESCO világörökség listáján. 2015-ben a legnépszerűbb utazási weboldal, a Tripadvisor a várost a világ legjobb desztinációjának jelölte részben konyhája, részben pedig a számos jellegzetes marokkói riad (hagyományos szálláshely) miatt, melyek évről évre rengeteg látogatónak adnak otthont egy-egy nyaralás erejéig. A 2017-es téli szezonban a Ryanair összesen hat új járatot indít Budapestről Marrákes mellett Edinburghba, Nápolyba, Palermóba, Prágába és Valenciába, 27-re növelve ezzel a légitársasággal Budapestről elérhető úti célok számát.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.