Repteret vált Milánóban a Wizz Air

Június 18-tól a Wizz Air gépei Budapestről heti 11 alkalommal a milánói Malpensa repülőtéren szállnak le, az eddig használt Bergamo helyett. A váltás oka, hogy az Alitalia bázisának megszűnésével az észak-olasz nagyvároshoz közeli repülőtér stratégiát váltott, és Bergamoval megegyező áron, ám magasabb színvonalon kínálja szolgáltatásait, ráadásul innen Milánó belvárosa is egyszerűbben megközelíthető.

malpensa.jpgJúnius 18-tól a Wizz Air gépei Budapestről heti 11 alkalommal a milánói Malpensa repülőtéren szállnak le, az eddig használt Bergamo helyett. A váltás oka, hogy az Alitalia bázisának megszűnésével az észak-olasz nagyvároshoz közeli repülőtér stratégiát váltott, és Bergamoval megegyező áron, ám magasabb színvonalon kínálja szolgáltatásait, ráadásul innen Milánó belvárosa is egyszerűbben megközelíthető.

Ugyanakkor a légitársaság bejelentette, hogy június 27-tól napi járatot indít Várnába, valamint heti egyről kettőre növeli járatai számát Palma de Mallorcába, ám az alacsony érdeklődés miatt április 15-től bezárja pisai útvonalát.
A légitársaság idén nyáron a tavalyi 35 helyett már 45 repülőgéppel repül, a március 31-én végződő pénzügyi év végére pedig a bevételek 25, az utasszám 15 százalékos növekedésével számol.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.