Öt új célállomás a Germanwingstől

A német diszkont légitársaság fennállásának 10. jubileumi évében, a 2012-es nyári menetrendben, öt új vonzó célállomásra indít járatokat Köln/Bonnból, az év folyamán pedig számos akcióval ünnepli születésnapját. 

RijekaA német diszkont légitársaság fennállásának 10. jubileumi évében, a 2012-es nyári menetrendben, öt új vonzó célállomásra indít járatokat Köln/Bonnból, az év folyamán pedig számos akcióval ünnepli születésnapját. 

A Köln/Bonn Repülőtérről elérhető új célállomások között szerepel London-Heahtrow, a szicíliai Catania, Nápoly, a horvátországi Rijeka és a marokkói Nador.
A Germanwings repülőgépei Londonba, Catania-ba, Nápolyba és Rijekába március végétől, Nadorba május 25. és október 19. között szállítják az utasokat. Valamennyi útvonalon a modern Airbus A319-es típusú repülőgépek közlekednek majd. Londonba heti három alkalommal, Cataniaba keddenként és szombatonként, Nápolyba keddenként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként szállítja az utasokat a Germanwings. A rijekai célállomásra keddenként, csütörtökönként és szombatonként, a marokkói Nadorba keddenként és péntekenként kínál utazási lehetőséget a német diszkont légitársaság. 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.