Őszköszöntő akciók a British Airwaysnél

Megkezdődtek a British Airways régóta várt őszi akciói, amelynek keretében a légitársaság kedvező árakon kínálja repülőjegyeit a világ legkülönbözőbb pontjaira – akár az Airbus 380-800-as fedélzetén.

A légitársaság most akciós áron kínál több tengerentúli és egzotikus városba repülőjegyet Budapestről, londoni átszállással, többek közt New Yorkba, Miamiba, San Franciscoba  vagy épp Los Angelesbe – az Egyesült Államok legnépszerűbb városaiba már 167 000 forinttól foglalhatóak a jegyek, oda-vissza irányba, adókkal és illetékkel együtt.

Ugyanakkor a British Airways olyan egzotikus tájakra is eljuttatja az utasokat, mint Rio de Janeiro, Dubai, Nairobi, Cape Town, Hong Kong, Bangkok, Szingapur, Shanghai vagy éppen Chengdu, szintén kedvező áron, az ajánlatok szeptember 5-től október 3-ig érvényesek, az utasok április 15-ig utazhatnak az akció keretein belül.

A repülés és az óriás repülőgépek magyar szerelmesei ráadásul különleges élménnyel is gazdagodhatnak, hiszen Londonból akár Los Angeles, akár Hong Kong felé kipróbálhatják a British Airways első, Airbus A380-800 típusú óriásgépét, amit szeptember 24-től üzemeltet a cég a fenti útvonalakon. A hatalmas, 469 személyes utasszállító bázisa a London Heathrow repülőtér, melynek 5-ös termináljára naponta három járatot is indít a légitársaság a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.