Októberben nyit a Duna Garden

Négycsillagos szálloda nyílik – várhatóan október elsején – a fővárosban, mégis érintetlen természeti környezetben a központtól mindössze öt kilométerre fekvő Ráckevei-Soroksári-Dunaág területén.

 

 

Négcsillagos szálloda nyílik – várhatóan október elsején – a fővárosban, mégis érintetlen természeti környezetben a központtól mindössze öt kilométerre fekvő Ráckevei-Soroksári-Dunaág területén.

A 2011 nyarán épült Duna Garden Hotel közvetlenül a parti sétányon, a Gubacsi híd lábánál található. Az elegáns épületegyüttesnek különleges hangulatot kölcsönöznek az egykori csónakházak. A szálloda nyitást követően 21 szobával, kitűnő étteremmel, hangulatos grill terasszal, és a fővárosban egyedülálló módón saját, 19 férőhelyes jacht kikötővel várja vendégeit. Utóbbi adottsága páratlan lehetőségekkel ruházza fel a hotelt, melybe így akár hajóval is érkezhetnek a vendégek, megfelelő létszám esetén pedig akár szervezett túrák is kivitelezhetők, továbbá hajóhely bérlésére is lehetséges.

A szálloda csodálatos természeti környezetéhez alkalmazkodva környezettudatos szempontokat is figyelembe véve épült, így nem meglepő, hogy a geotermikus fűtésrendszer gondoskodik a melegről. Valamennyi szoba maximális kényelmét mini bár, és ingyenes, vezeték nélküli internet hozzáférés szolgálja, a Dunára néző luxuslakosztályokban pedig még élménykád és szauna is a vendégek rendelkezésére áll. A hotel étterme már most is látogatható, különlegessége, hogy az étlapot Dr. Kiss János, a szakácstudományok doktora készítette, aki nem mellékesen a Hyatt Hotels Corporation Corporate Chefje, és Hyatt csoport Food and Beverage alelnöke, továbbá az Educatio Culinartist Chef Akadémia vizsgabizottságának elnöke is.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.