Nem közlekedik nyáron Budapestre az Air Malta

Az előzetes tervekkel ellentétben nem repül Budapestre az Air Malta a nyári időszakban, de a sziget nem marad közvetlen összeköttetés nélkül.

A TAP Portugal kivonulása után ismét rossz hír a magyar utazóknak, hogy újabb hagyományos légitársaság szünteti meg járatát Budapestre.

Az Air Malta az előzetes tervek szerint a nyári szezonban üzemeltetett volna hetente két alkalommal járatokat Valetta és Budapest között – csakúgy mint az előző évben – azonban a légitársaság úgy döntött, hogy megszünteti budapesti járatait.

Hivatalos közleményt még nem adott ki a légitársaság, de a budapesti járatokat már törölték a foglalási rendszerekből, az utasok egy része már kapott emailben értesítést arról, hogy repülőjegyüket másik járatra foglalták át.

Az Air Malta magyarországi képviseletét ellátó Tensi Aviation Kft. az Airportal.hu-nak megerősítette, hogy nem lesz Air Malta járat Valetta és Budapest között a 2016-os nyári menetrendben. Információik szerint a légitársaságnál átalakítások zajlanak, ennek részeként több útvonal megszüntetése mellett döntöttek, köztük a budapestit is törölték.

Budapest és Málta között ebben az évben a légitársaságok által kínált ülőhely-kapacitás megduplázódik, hiszen a Wizz Air mellett már a Ryanair is üzemeltet majd járatokat az útvonalon.

Forrás: AIRportal.hu

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.