Nagyobb gépek és útikalauz Miamiba

Miami közkedvelt célállomás a téli hónapokban, ezért az Air France nemcsak a járatai számát növeli a floridai városba, de december elsejétől Párizsból már csak Airbus A380-as gépeket közlekedtet.

A 2014-2015-ös téli szezonban (2014. október 26.–2015. március 28.) az Air France hetente hét járatot üzemeltet majd Miamiba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. December elsejétől pedig ezeket a járatokat kizárólag Airbus A380 típusú repülőgépek teljesítik. Az AF090-es járat december elsejétől helyi idő szerint 13:50 órakor indul Párizsból és 18:05 órára ér Miamiba, vissza 20:55 órakor indul és másnap 11:20 órára érkezik a francia fővárosba. Az Air France Superjumbója az első, amelyen helyet kapott a művészet és a kultúra is.

A Travel By Air France a francia légitársaság speciális útikalauza, amelynek köszönhetően az ügyfelek már pár kattintással felfedezhetik Miami legjobb szálláshelyeit, programok közül is válogathatnak. Az útikalauz felajánlja annak lehetőségét is, hogy az útvonalat a tartózkodási időtől függően tervezi meg, a programok összeállításánál pedig figyelembe veszi a várható időjárást is.

A légitársaság a különböző városok ismertetéséhez helyi és nemzetközileg ismert emberekkel készített exkluzív ajánló interjúkat. Miami esetében Lenny Kravitz világhírű zenész beszél a kedvenc helyeiről, és elmagyarázza, miért szereti annyira a várost.

A több mint hatvan Air France-desztinációt felölelő Travel By Airfrance útikalauz a légitársaság weboldalán érhető el angol, francia és kínai nyelven.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.