Megnyitott a Jasná síparadicsom

Számos újdonsággal nyitotta meg kapuit Szlovákia egyik legjobb síközpontja, a Chopok északi oldalán fekvő Jasná síparadicsom. Az enyhe időjárás ellenére több kilométer hosszú hóágyúzott pálya biztosította a tökéletes szezonkezdést a snowboard és a sí szerelmeseinek. Az új szezon újdonsága az északi és déli Chopokot összekötő felvonó, melynek köszönhetően jó néhány kilométert spórolhatunk meg, hiszen elég csak Besztercebányáig utaznunk.
chopok.jpgSzámos újdonsággal nyitotta meg kapuit Szlovákia egyik legjobb síközpontja, a Chopok északi oldalán fekvő Jasná síparadicsom. Az enyhe időjárás ellenére több kilométer hosszú hóágyúzott pálya biztosította a tökéletes szezonkezdést a snowboard és a sí szerelmeseinek. Az új szezon újdonsága az északi és déli Chopokot összekötő felvonó, melynek köszönhetően jó néhány kilométert spórolhatunk meg, hiszen elég csak Besztercebányáig utaznunk.


A sícentrum népszerűségét impozáns méreteivel (16 pálya, 17 felvonó) és korszerűsített, minden igényt kielégítő síliftjeivel (2 új hatüléses, és egy új hatfős kabinos a régi 4 fős helyett), megfizethető áraival és közeli fekvésével vívta ki.
A Jasnára látogatók több fajta kategóriájú szállás közül válogathatnak, az olcsó faházas apartmanoktól kezdve a 3-4 csillagos wellness hotelig minden megtalálható. A lesiklópályák tövében található a napközben étteremként működő, az esti órákban pedig aprés ski-vé és diszkóvá változó, 800 fő befogadására alkalmas Happy End névre hallgató klub.
A hó és koncertrajongó magyar fiatalok körében is szeretnék népszerűsíteni a síterepet. 2012. február 9. és 13. között kerül megrendezésre a HÓÓÓRUKK fesztivál, ahol napközben nyílt, amatőr, pénzdíjas sí és snowboard versenyek zajlanak majd, este pedig a magyar zenei élet legjobbjai és nagy ígéreti koncerteznek.
A sípályán töltött nap után megpihenhetünk és újult erőre kaphatunk a közeli aquaparkban, a Tatralandiában, mely egész évben várja vendégeit. Termálmedencék, csúszdák, vízi röplabda és kosárpálya, szaunavilág várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. A Tatralandia Szlovákia legnagyobb ilyen jellegű komplexuma, ráadásul a síbérlet árában benne foglaltatik a belépő, így rossz idő esetén a pályák helyett a csúszdákon csúszhatunk.
 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.