Megérkezett a világ legmodernebb hajója

A Royal Caribbean International hivatalosan is átvette 23. hajóját, az Anthem of the Seas-t, amely Angliából indul első útjára.

Az Anthem of the Seas a világ legmodernebb hajója, amely tükrözi a Royal Caribbean hajótársaság innovatív hajóinak és legjobb nyaralási lehetőségeinek történetét.

Az Anthem of the Seas most az angliai Southamptonba indul, ahonnan októberig mediterrán és kanári-szigeteki utakat fog hajózni. A hajó avatójára április 20-án kerül sor Southamptonban. Novemberben az Anthem of the Seas New York kikötőjébe fog átköltözni, ahonnan a hajó Cape Liberty kikötőből indul rendszeres útjaira a Bermudákra, a Karib-szigetekre, Kanadába, illetve New England-be.

Az utasok élvezhetik majd a Royal Caribbean páratlan fedélzeti újdonságainak széles skáláját, mint például a North Star légikilátó, amely egy, a látogatókat több mint 90 méter magasba emelő üvegkapszula,  valamint az iFLY által kifejlesztett RipCord szabadesés-szimulátort és a FlowRider szörf-szimulátort. A hajó közösségi helyeivel is elkápráztatja vendégeit, mint például a Two70 szalon, mely nappal nagyszerű társalgóhelyként szolgál, éjszaka pedig egy magával ragadó szórakozási lehetőséggé válik. A SeaPlex egész nap változik, hol dodzsem, hol diszkó-görkorcsolya pálya, vagy cirkusz-iskola, esetleg kosárlabda- vagy egyéb sportpálya. A vendégek 18 fedélzeti étterem közül választhatnak, melyek mindegyike egyedi gasztronómiai élményt nyújt, és mindenki megtalálja a kedvére való könnyed élő szórakozást a Music Hallban, a Royal Theatre-ben, és a Royal Esplanade-en.

Az Anthem of the Seas 16 fedélzetet kínál az utasok számára; 167.800 tonnát nyom; 4.180 utast szállít kétágyas elhelyezés esetén 2.090 kabinjában. További információ:  www.RoyalCaribbean.com/AnthemoftheSeas

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.