Málta konferenciákra hangol

A Máltai Idegenforgalmi Hivatal ismét elindít egy programot, amellyel az európai és a nemzetközi cégeket ösztönzi arra, hogy rendezvényeiket a Földközi-tengeri országban szervezzék meg. A kezdeményezés teljes költségvetése idénre 100 000 euró.

Az eseménynek minimum 3 éjszakásnak kell lennie Máltán vagy Gozón, és éjszakánként legalább 50 főnek kell részt vennie rajta. A támogatásra való jogosultsághoz az adott esemény nem részesülhet pénzügyi támogatásban más kormányzati programokból vagy hatóságoktól (kivéve az áfa-visszatérítéseket, amelyekre ez nem vonatkozik).

A Malta Tourism Authority (MTA) által nyújtott pénzügyi támogatás maximális értéke a máltai eseményen részt vevő személyenként 25 euró, és minden egyes esemény összesen legfeljebb 10 000 euró támogatásban részesülhet.

A támogatásra pályázó vállalatoknak egy, az MTA engedélyével rendelkező desztinációmenedzsment cég (DMC) vagy szálloda szolgáltatásait kell igénybe venniük a rendezvény szervezése során.

A pénzügyi támogatás iránti kérelmet a kijelölt DMC-nek vagy szállodának kell benyújtani a Máltán vagy Gozón rendezendő eseményt szervező külföldi vállalat nevében és annak írásos beleegyezésével. A támogatást az MTA igazolja vissza (írásban) az eseményt megelőzően.

A támogatásra való jogosultsághoz az eseményeket 2014. január és március, illetve november és december között kell megszervezni.

Az MTA máltai promóciós anyagokat és reklámajándékokat biztosít a konferencia előadói számára, de a korlátozott költségvetést figyelembe véve a kérelmek beérkezési sorrendben nyerhetnek támogatást a feltételek teljesítése esetén.

További információ:

Hangya Edina képviseletvezető Máltai Idegenforgalmi Hivatal T +36 1 2258816  |  F +36 1 2250581

edina.hangya@visitmalta.hu www.visitmalta.com

www.meet-malta.com

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.