Légihíd Sármellék és Riga között

Május 4-től menetrend szerinti az airBaltic segítségével közvetlenül elérhető a sármelléki Hévíz-Balaton Airport a lett fővárosból, a májustól októberig szombati napokon, kedvező indulásokkal közlekedő járatokra már vásárolhatók jegyek.

riga_1.jpgMájus 4-től menetrend szerinti az airBaltic segítségével közvetlenül elérhető a sármelléki Hévíz-Balaton Airport a lett fővárosból, a májustól októberig szombati napokon, kedvező indulásokkal közlekedő járatokra már vásárolhatók jegyek.

Az egyelőre heti egy alkalommal, 76 személyes Bombardier Q400 Next Generation gépekkel repült útvonalra a legkedvezőbb egy irányba szóló jegy 41 euróba kerül, mely valamennyi költséget és adót tartalmazza. Az új járat Hévíz és a Balaton térségét, valamint a nyugat-dunántúli fürdővárosokat a közel 30 milliós skandináv-balti piac utazói számára hozza elérhető közelségbe. A szombati gépekre a Riga International Airport például 15 célállomásról kínál egy órán belül kedvező csatlakozást, skandináv, finnországi és balti városokon kívül Moszkvából és Tbilisziből is.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.