Közvetlen balatoni járatokat indított a GYSEV

Idén is indulnak közvetlen vonatok a Balatonra a Nyugat-Dunántúlról: a nyári időszakban, június 16-a és augusztus 26-a között a GYSEV járataival közvetlenül elérhetők lesznek a Balaton-parti fürdőhelyek. A vasúttársaság utasainak a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményeket biztosít.

Idén is indulnak közvetlen vonatok a Balatonra a Nyugat-Dunántúlról: a nyári időszakban, június 16-a és augusztus 26-a között a GYSEV járataival közvetlenül elérhetők lesznek a Balaton-parti fürdőhelyek. A vasúttársaság utasainak a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményeket biztosít.A vonatok a kora reggeli órákban indulnak Sopronból. Két járat a Balaton északi, illetve déli partja érintésével Budapestig közlekedik, egynek pedig Kaposvár lesz a végállomása. A GYSEV valamennyi balatoni járata kerékpárszállításra alkalmas kocsival közlekedik.
A vasúttársaság utasai a Balatonnál kedvezményesen szállhatnak hajóra. A Balatoni Hajózási Zrt. 25%-os kedvezményt ad a menetrend szerint közlekedő hajóira, és 10%-os kedvezményt a program nélküli sétahajókra. A kedvezmények részleteiről és a balatoni járatok menetrendjéről bővebb információt a www.gysev.hu oldalon találnak.
A GYSEV már tavaly is közlekedtetett közvetlen balatoni vonatokat. Az utasok visszajelzéseit alapul véve a vasúttársaság idén is biztosítja a szolgáltatást.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.