Két új céllálomás a Czech Airlines kínálatában

Két új célállomással bővül a Czech Airlines kínálata a nyáron, a kazahsztáni Astana mellett Dubrovnik is elérhetővé válik.

Új célállomások jelennek meg a nyáron a Czech Airlines kínálatában Astana és Dubrovnik személyében, átmeneti szünet után a Manchester-Prága járat is újraindul.

 

Az új desztinációk bevezetésével 45 ország 110 reptere lesz elérhető a cseh légitársaság járatain keresztül a 2010-es nyári szezon alatt, emellett pedig rendszertelenebb időközönként induló, utazási irodák ügyfeleit szállító charter tevékenységüket is folytatják. A vállalat folyamatosan igyekszik minél optimálisabbá tenni szolgáltatásait a piac aktuális igényeinek megfelelően, ennek jegyében a megnövekedett érdeklődésre reagálva számos útvonalon járatsürítésre került sor. Belgrádba hattal több járat repül, de gyakrabban indulnak a Czech Airlines gépei Szentpétervárra, Damaszkuszba, Beirutba, Kairóba, és számos közel-keleti célállomásra is. A Hamburgba tartó járatok száma is növekedett eggyel, így már heti 18 alkalommal közlekednek a légitársaság repülői ezen az útvonalon. Természetesen a kevésbé látogatott desztinációk következtében ritkításokra is sor kerül, ennek Osztrava, Oslo, Velence, Riga, és Stuttgart esnek áldozatául. Az új nyári menetrend március 28. és október 30. között van érvényben.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.