Kalandpark Sárváron

Kalandpark épült több mint 100 millió forintos beruházással, az Új Széchenyi Terv keretében 28,7 millió forintos uniós támogatással a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában.

kalandpark_sarvar.jpgKalandpark épült több mint 100 millió forintos beruházással, az Új Széchenyi Terv keretében 28,7 millió forintos uniós támogatással a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában.A fürdővel közvetlen összeköttetésben lévő erdei kalandparkban egy 120 állásos erdei drótkötélpálya, egy 10 méter magas mászófal valamint egy kétállásos íjászpálya várja az izgalomra vágyó, kihívást kereső vendégeket.
A tó fölötti átcsúszások, a 8 méter magas valódi erőpróbát jelentő akadályok még a legbátrabbakat is próbára teszik, de az erdő fáinak lombkoronája alatt megbúvó 8 kötélpályából kettő a 3-6 év közti korosztályt, további három az iskolás gyermekeket szórakoztatja, ugyanúgy, mint a játszótér, vagy a tó körül kialakított erdei tanösvény vagy a fűszernövénykert. A felnőtt kötélpályák is különböző nehézségűek, így ki-ki megtalálja a számára vonzó és élményt jelentő szórakozást.
Az outdoor tréningkert speciális szabadtéri csapatépítő gyakorlatok helyszínéül szolgál majd. A Sárvári Gyógyfürdő Kft. vezetősége a park nyitása kapcsán felvette a kapcsolatot a Pethő Intézet munkatársaival, a fogyatékkal élő gyermekek rehabilitációjának és fejlesztésének lehetőségeivel kapcsolatban.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.