Kalandpark helyett dinoszaurusz túra

Steven Spielberg hatalmas kasszasikert arató Jurassic filmjei ráéreztek az amerikaiak szűnni nem akaró csodálatára eme hatalmas testű őslények iránt.

Ezt nemcsak a szuvenír-, játék- és pólóárusok lovagolták meg, de azóta számos helyen létesítettek dinóparkokat. Most ennek leginkább valósághű változatát építi fel egy amerikai vállalkozó.

Ezek a dinoszauruszok üldözni fogják a sikoltozni vágyó turistákat, pontosabban ezt teszik majd az állatok többdimenziós robotváltozatai. A 12 méter magas és nagyon élethű állatok készen állnak majd minden „szörnyűségre”, és valósággá változtatják Spielberg több részes fantáziafilmjét.

 

A Jurassic Park ihlette

Fotó: turizmus.com

Készen állsz a Jurassic World turnéra? – kérdezik majd gyerekektől és felnőttektől egyaránt a pénztáraknál. Egy amerikai szórakoztató cég, a Feld Entertainment döntött úgy, hogy létrehozza az Isla Nublar nevű, a valóságban nem létező szigetet, ahol a filmes kalandok annak idején zajlottak.

Az „élő” dinoszauruszok lelke persze a kompjuter, de a lényeg, hogy az élmény ötvözi majd a kalandparkokat és a túlélő túrákat – idézi Kenneth Feldet,  az egyik svéd turisztikai online magazin.
A filmsorozat sem ér véget, az ötödik folytatás nyáron lesz a mozikban, a címe: Jurassic World: Fallen Kingdom. Mindez kiváló reklámnak ígérkezik az egy év múlva induló dinótúrák számára.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.