Jövőre is indulnak luxusvonatok Perzsiába

November 9-én érkezett vissza Budapestre 26 napos útjáról a Golden Eagle Danube Express hálókocsis luxusvonat. A Budapest–Teherán–Budapest útvonalat a szerelvény a Golden Eagle angol utazási iroda, a szintén angol Danube Express és a MÁV Nosztalgia Kft. együttműködése révén járhatta be.

A sikeres túra szervezői 2015-re újabb vonatos luxusutakkal készülnek.

A „Jewels of Persia” fantázianevű Golden Danube Express luxusvonat 2014. október 15. és november 9. között oda-vissza összesen 14 ezer kilométert tett meg, Budapest–Teherán –Budapest útvonalán négy országot érintve. A sikeres túrát az angol Golden Eagle utazási iroda és a Danube Express szervezte, a járatot a MÁV Nosztalgia Kft. közlekedtette, és a vonat személyzetét is a magyar társaság biztosította.

Az exkluzív utat a három cég együttműködésének köszönhetően 2015-ben továbbiak követik. A luxusutazások terén nemzetközi szinten piacvezető Golden Eagle Luxury Trains jövőre négy-négy utat tervez a mostani útvonalon keleti („Eastbound Journey”), illetve visszafelé, nyugati („Westbound Journey”) irányba is. Előbbiek március 31-én, szeptember 4-én, október 6-án és november 16-án, utóbbiak április 13-án, szeptember 17-én, október 29-én és november 29-én indulnak majd.

2015-ben egy új iráni túra is elérhető lesz a Golden Eagle Danube Express fedélzetén, a „Heart of Persia” fantázianevű, amely ritkán látott, az elmúlt évtizedekben turista térképeken nem szereplő úti célok felé viszi a kalandvágyókat. A jövő évi utazások résztvevői ugyanazon luxuskörülményeket (kétszemélyes hálófülke és étkezés a vonaton, ötcsillagos szálloda, városnézés, transzferek, túravezetők, szakképzett személyzet, utazó orvos) élvezhetik, amelyek az idei utat is jellemezték.

Információ: www.goldeneagleluxurytrains.com

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.