Funchalra indít járatot a Lufthansa

November 5-től az utasok menetrend szerinti járatokkal, alig négy óra alatt eljuthatnak Frankfurtból a „virágszigetként” ismert Madeirára. Az idén téltől a Lufthansa szombatonként indít gépet Funchalba.

Az év egészében enyhe időjárásnak köszönhetően a Portugáliához tartozó sziget a téli kirándulások tökéletes helyszíne. Madeira természetvédelmi területei ritka babérerdőket átszelő túraútvonalakat és csodás hegyi panorámát kínálnak a természet szerelmeseinek. A parkokban és kertekben varázslatos szubtrópusi növényekben és színpompás virágszőnyegben gyönyörködhetnek, tavasszal pedig minden évben részt vehetnek a hagyományos madeirai virágfesztiválon.

A szigetre látogatók barangolhatnak a főváros, Funchal utcáin, hangulatos óvárosában és festői terein. Több XV. századi templomot és kolostort is felkereshetnek – a bazalttömbbe vésett, apró Capela de São Vicentétől a művészi belső terű Sé székesegyházig. A helyi specialitásnak számító, vesszőből fonott szánokat is érdemes kipróbálniuk.

A Lufthansa új atlanti-óceáni célállomására egy Airbus A321 fog repülni, az üzleti és a turista osztályon több mint 200 ülőhellyel. Az LH1170 számú járat 09:40-kor száll majd fel a Lufthansa frankfurti csomópontjából, és 12:55-kor érkezik meg Funchalba. A visszafelé tartó járat délután 14:30-kor indul és 19:40-kor landol a Frankfurti repülőtéren.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.