Fraser Budapesten

Molnár Ferenc nyomdokain, a Pál utcai fiúk egykori grundja mellett már fogadja vendégeit a Fraser Residence Budapest, a szingapúri székhelyű Frasers Hospitality első kelet-európai egysége.

Molnár Ferenc nyomdokain, a Pál utcai fiúk egykori grundja mellett már fogadja vendégeit a Fraser Residence Budapest, a szingapúri székhelyű Frasers Hospitality első kelet-európai egysége. A szállodák és bérelt lakások előnyeit egyesítő Fraser Residence 51, egy, két és háromszobás apartmant kínál vendégeinek, ötvözve a szállodák és az apartmanházak előnyeit a VIII. kerület megújuló részében.

A hotelekben megszokott szolgáltatások mellett a kényelemnek, a formatervezett kiegészítőknek, a teljesen felszerelt konyhának és fürdőszobának, továbbá a tisztítási és mosási lehetőségnek köszönhetően mindenki számára az otthont biztosítja az otthontól távol.
A szobák alapfelszereltsége mellett olyan extra berendezési eszközök is rendelkezésre állnak, mint a mosogató- és mosógép, a sütő és a mikrohullámú sütő, a kenyérpirító vagy a vízforraló.

A Residence további különlegessége, hogy alkalmazottai gondoskodnak a legapróbb részletekről is, legyen szó a növények gondozásáról, a díszhalak etetéséről, vagy a vendég kedvenc teájának beszerzéséről. A business apartman-ház mindezek mellett kontinentális reggelit kínáló reggelizőtermet, 15 személy befogadására alkalmas tárgyalóteremet, koktélpartira is használható teraszt és egyéb üzleti szolgáltatásokat is kínál.

Mint Alain Goetschel, a Fraser Residence Budapest igazgatója elmondta, a lánc a világ más tájain inkább a hosszútávra érkező vendégeket célozza meg, a magyar piac sajátosságait figyelembe véve azonban Budapesten a rövidebb tartózkodású közönséget, üzletembereket és szabadidős turistákat is várják. Meglepő módon, az első vendégek között számos magyar család is megfordult, akiket a Corvin sétány közelsége vonzott. A ház elhelyezkedése ugyanis kimondottan szerencsés, hiszen közelében található bevásárlóközpont, fitneszterem, megoldott a parkolás, májusban a Corvin Sétány gasztronómiai kínálata is megnyílik. A külföldiek számára további előny, hogy a Budapest Airport az Üllői úton könnyen megközelíthető.

A Fraser Budapest Residence megnyitásával 14-re nő a vállalat európai portfoliója. Londonban 9, Skóciában (Glasgow és Edinburgh) és Párizsban pedig 2-2 Fraser fogadja az otthon kényelmére vágyókat. A következő apartman-ház Isztanbulban nyílik majd áprilisban, a tervek szerint pedig még idén több mint 1,500 apartmannal bővül a Frasers Hospitality kínálata

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.