Fejlesztések St. Moritz környékén

A nyolcadik ötcsillagos szálloda, a felújított Diavolezza kötélpálya és további fejlesztések várják a látogatókat a svájci Engandin St. Moritz régióban 2011/2012 telén, ahol az idény október 22-ével elkezdődött.

A nyolcadik ötcsillagos szálloda, a felújított Diavolezza kötélpálya és további fejlesztések várják a látogatókat a svájci Engandin St. Moritz régióban 2011/2012 telén, ahol az idény október 22-ével elkezdődött.A nyolcadik 5 csillagos hotel nyílik december 9-én Svájc egyik legnagyobb téli sportrégiójában, a 350 km garantáltan havas sípályával rendelkező Engandin St. Moritz-ban. A Giardino Mountain Hotel korábban más név alatt 4 csillagosként üzemelt, most az új tulajdonos teljesen felújította. A 78 szobás hotelben wellness részleg is lesz szaunákkal, belső medencével, a konyha csúcsminőségéről pedig egy Michelin csillagos séf gondoskodik. Más jellegű szállást kínál Muottas Muragl idén először kialakított jégkunyhó faluja, illetve Brail település szállodája, a 400 éves épületben található In Lain Hotel Cadonau decemberben nyíló új szárnya.
Az október 22-ével kezdődő téli szezon során november 26-án és 27-én St. Moritz megnyitja a Corviglia síterepet. Napközben próbafutamokat tartanak a lejtőkön, este pedig a város gyalogos övezetében felkészülnek az ünnepi versenyre, amelyen hírességekés helybeliek siklanak a szlalom pályákon. A népszerű Diavolezza kötélpálya február végéig nem üzemel, mert novemberben megkezdik a felújítását.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.